Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

Nu är det bara en dryg vecka kvar...

Av Anita Angelryd - 30 maj 2009 09:46

... och det är så mycket som händer. När de är ensamma inne  så kollar Nimba upp var och en, och om någon behöver  lite mer tillrättavisning, så tar hon det med den, eller bara leker.


Alla fem är nyfikna, och framåt, har inga problem att vara ensamma, och det som vissa uppfödare kallar terrorister (även jag), kan kanske vara vad andra kallar fullt bett, och i så fall så är det definitivt ämnen till spårhundar, där man ju behöver fullt bett. Vad vet jag, det överlåter jag till kennelpojken, han har ju erfarenhet!


Idag ska vi åka bil, som är en bra träning, till stora skogen vid Österåkersanstalten, och då kanske vi får se om det är blivande IPO ämnen. Skoja bara. Alldeles nyss så kampade Mimmi med min kavaj, vad månde bliva? Efter det så la hon sig under trappan, och där hade hon koll på vad som händer runt omkring, helt avslappnad.


Alla fem har en av- och på knapp, full rulle och sen kopplar de av. Det känns så skönt, att alla fem är så lika i sitt temperament. Nu är det upp till valpköparna att förvalta dem rätt.


Det vore kul med lite kommentarer på bloggen.

 Har svårt att fånga dem stående med kameran, för de springer så fort nu. 

 Slaget vid Lützen.

Utslagna hjältar, lyckas nog mest att fota dem när de sover, annars är det full fulle.

 Gardinerna får man hänga högt, med tanke på betten. 

 Snart blir jag förbannad.

 Nu e jag på g...

 ... och då visar jag tänderna.

 Behöver lugna ner mig en stund.

 Nu e jag lugn och fin, men jag har full koll på trasan.

 Ska bli skönt när man får vara fri!

 Sítter här och filosoferar i gräset.

 Det är bäst att kolla vad det här e. 

  Det blir så trångt där inne i kojan.

 Jaha, nu e hon på mig igen. ..

 ... och hon ska bara hålla mig ren hela tiden.

Nu har morsan talat om för mig var skåpet ska stå, så jag går och lägger mig här, där hon inte kommer åt mig.

 Å jag e Lilla My.

 Nu e hon på gång igen och ska visa oss hur man leker, men det kan vi ju.
 
 
Ingen bild

Tina

30 maj 2009 13:41

Jag säger som en arbetskamrat till mig när hon fick se en valpbild; dom är onödigt söta. Vi längtar förstås tills vi får träffa vår lilla valp. Såå nyfikna på vem som ska få flytta till västkusten. Härligt att höra att dom är framåt :-) Vi ses snart häls Tina med familj.

 
Barbro

Barbro

30 maj 2009 19:21

Det finns rumpenissar i Åkersberga också ser jag - så himla fina. Även dessa verkar följa ritningarna för att bli riktiga riesenschnauzers.
Det är bara att gratulera.
Ja, det blir många kort med bara svansar eller nåt suddigt som kommer farande.
Är också nyfiken på vilken som blir en liten Kantis och får flytta till dom vilda skogarna i Småland där det bor massor av smånissar av olika slag.
Stor kram till både dig och din kennelpojke
Barbro

http://kantbergetskennel.se

 
Eva N. Jonsson

Eva N. Jonsson

31 maj 2009 18:46

Håller med de tidigare kommentarerna. Nu undrar vi åkså vem AngelRiesen´s A Ztar To Galantens blir det är ju snart dags.
Kram från Eva o skäggen nosepussar till Nimba på "morsdag"

http://www.svartagalantens.dinstudio.se

 
Ingen bild

Lena

31 maj 2009 19:25

Lille O. ser ut att kunna fokusera på saker och ting:)Passiviteten ser också lovande ut! Vad roligt det ska bli att få förvalta en av Nimbas telningar. Stort ansvar men vi ska göra vårt allra, allra bästa!
Kram från Lena, Tony o Love

 
Emelie

Emelie

1 juni 2009 19:00

Hej
så söta dom där små liven är, nästan så man blir sugen på en! Härligt att få se lite biler också! Ha en bra dag
/ Emelie

http://www.totteochco.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita Angelryd - 4 juni 2015 10:23

... han e så himla snäll och lär oss allt han kan. Nu e det full rulle hela dagarna, och vi springer jättefort. Nästa vecka så ska vi ut och åka bil och åka till stora skogen för första gången, och sedan så sker den stora flytten. Idag hoppas vi på a...

Av Anita Angelryd - 27 maj 2015 14:52

...men i morse kunde vi bara vara ute några timmar innan det började regna. Det verkar klarna upp nu, solen är framme, och snart ska vi äta och efter det så ska vi få vara ute igen. Oj, oj, oj vad vi sliter och river i varandra, här fattas det inte t...

Av Anita Angelryd - 18 maj 2015 20:21

... både vad gäller den fysiska utvecklingen och att få träffa så många trevliga valpköpare. Tänk så konstigt att det är så många som vill ha just oss. Det var ju inte utan att man fick ta sig en power nap emellanåt.   Vi fick skjuta på flytten d...

Av Anita Angelryd - 11 maj 2015 17:14

Det händer nya saker varje dag, och ibland varje timme, och man upphör aldrig att förvånas över den snabba utvecklingen av små hundvalpar. Nu har de börjat busa med varandra, tänderna har kommit, och de har börjat äta fast föda. En del somnar i matsk...

Av Anita Angelryd - 6 maj 2015 15:14

... den sista veckan har det hänt så mycket med valparna. I går så klättrade två ur valplådan, de skäller, morrar, biter i varandra och förstås sover väldigt mycket fortfarande. De ökar bra i vikt, och Jessie lyssnar och har koll på dem, men hon ligg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se